Milk Composition, Production and Biotechnology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 592
- Udgivet:
- 1. april 1997
- Størrelse:
- 172x244x0 mm.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Milk Composition, Production and Biotechnology
This book provides an invaluable overview of the subject, suitable as a reference book for advanced students, researchers and advisers in dairy science as well as related disciplines such as grassland, nutritional and food sciences.
Brugerbedømmelser af Milk Composition, Production and Biotechnology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Milk Composition, Production and Biotechnology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621