Milk, Cheese and Butter: A Practical Handbook On Their Properties and the Processes of Their Production
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 458
- Udgivet:
- 18. juli 2023
- Størrelse:
- 156x24x234 mm.
- Vægt:
- 635 g.
- 2-3 uger.
- 23. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Milk, Cheese and Butter: A Practical Handbook On Their Properties and the Processes of Their Production
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Milk, Cheese and Butter: A Practical Handbook On Their Properties and the Processes of Their Production findes i følgende kategorier:
- Biografier
- Business og læring > Jura
- Business og læring > Videnskab
- Biografier, litteratur og litteraturstudier
- Jura
- Matematik og naturvidenskab > Kemi > Levnedsmiddelkemi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi