De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Milk

- Beyond the Dairy - Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery, 1999

Bag om Milk

This is the seventeenth volume of the ongoing series of papers and submissions to the Oxford Symposium on Food & Cookery, the longest running food history conference in the world.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903018064
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 300
  • Udgivet:
  • 31. august 2000
  • Størrelse:
  • 171x245x21 mm.
  • Vægt:
  • 666 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Milk

This is the seventeenth volume of the ongoing series of papers and submissions to the Oxford Symposium on Food & Cookery, the longest running food history conference in the world.

Brugerbedømmelser af Milk



Find lignende bøger
Bogen Milk findes i følgende kategorier: