Milk
- Beyond the Dairy - Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery, 1999
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 300
- Udgivet:
- 31. august 2000
- Størrelse:
- 171x245x21 mm.
- Vægt:
- 666 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Milk
This is the seventeenth volume of the ongoing series of papers and submissions to the Oxford Symposium on Food & Cookery, the longest running food history conference in the world.
Brugerbedømmelser af Milk
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Milk findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621