Milk and Dairy Products in the Culinary Art of Antiquity and Early Byzantium (1st – 7th Centuries AD)
indgår i Byzantina Lodziensia serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 260
- Udgivet:
- 1. marts 2022
- Størrelse:
- 169x240x17 mm.
- Vægt:
- 368 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Milk and Dairy Products in the Culinary Art of Antiquity and Early Byzantium (1st – 7th Centuries AD)
This book examines how people in late antiquity and early Byzantium used and saw eggs and dairy products. In particular, the authors examine ways of utilizing the aforementioned alimentary products as food and medicine.
Brugerbedømmelser af Milk and Dairy Products in the Culinary Art of Antiquity and Early Byzantium (1st – 7th Centuries AD)
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Milk and Dairy Products in the Culinary Art of Antiquity and Early Byzantium (1st – 7th Centuries AD) findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621