Midwest Sweet Baking History
indgår i American Palate serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 210
- Udgivet:
- 18. november 2011
- Størrelse:
- 191x13x235 mm.
- Vægt:
- 576 g.
- 8-11 hverdage.
- 5. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Midwest Sweet Baking History
Discover how the Midwest refined the nation's sweet tooth through a delicious mix of immigrant traditions and American ingenuity. Chef Jenny Lewis dips a spoon into generations of homemade desserts and examines the cogs and wheels of some of the biggest brands of the baking industry. Pull your chair up to a history in which Midwest beet sugar, vanilla cream and evaporated milk are mixed into a narrative of wars, social shifts and politics. Learn how to make Pumpkin Whoopie Pies, witness the rise of Red Star Yeast, plumb the secrets of the Kraft Oil Method and encounter a rich medley of other true stories and irresistible recipes from Wisconsin, Illinois, Indiana and Michigan.
Brugerbedømmelser af Midwest Sweet Baking History
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Midwest Sweet Baking History findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621