Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds
- Theory and Practice
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 11. december 2012
- Udgave:
- 2013
- Størrelse:
- 155x235x20 mm.
- Vægt:
- 5029 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds
With increasing energy prices and the drive to reduce CO2 emissions, food industries are challenged to find new technologies in order to reduce energy consumption, to meet legal requirements on emissions, product/process safety and control, and for cost reduction and increased quality as well as functionality.
Brugerbedømmelser af Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Microwave-assisted Extraction for Bioactive Compounds findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621