Microstructural Principles of Food Processing and Engineering
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 432
- Udgivet:
- 30. september 1999
- Udgave:
- 21999
- Størrelse:
- 178x254x24 mm.
- Vægt:
- 1160 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Microstructural Principles of Food Processing and Engineering
The book details the techniques available to study food microstructure, examines the microstructure of basic food components and its relation to quality, and explores how microstructure is affected by specific unit operations in food process engineering.
Brugerbedømmelser af Microstructural Principles of Food Processing and Engineering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Microstructural Principles of Food Processing and Engineering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621