Microbiology of Fermented Foods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 852
- Udgivet:
- 31. juli 1997
- Udgave:
- 21998
- Størrelse:
- 454x279x33 mm.
- Vægt:
- 854 g.
- 2-3 uger.
- 22. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Microbiology of Fermented Foods
When I undertook the production of the First Edition of this book it was my first foray into the world of book editing, and I had no idea of what I was undertaking!
Brugerbedømmelser af Microbiology of Fermented Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Microbiology of Fermented Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621