De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Microbiology of Fermented Foods

Bag om Microbiology of Fermented Foods

When I undertook the production of the First Edition of this book it was my first foray into the world of book editing, and I had no idea of what I was undertaking!

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780751402162
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 852
  • Udgivet:
  • 31. juli 1997
  • Udgave:
  • 21998
  • Størrelse:
  • 454x279x33 mm.
  • Vægt:
  • 854 g.
  • 2-3 uger.
  • 2. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Microbiology of Fermented Foods

When I undertook the production of the First Edition of this book it was my first foray into the world of book editing, and I had no idea of what I was undertaking!

Brugerbedømmelser af Microbiology of Fermented Foods



Find lignende bøger
Bogen Microbiology of Fermented Foods findes i følgende kategorier: