Microbiology for Food and Health
- Technological Developments and Advances
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 332
- Udgivet:
- 13. december 2021
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 562 g.
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Microbiology for Food and Health
This book, Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances, highlights the innovative microbiological approaches and advances made in the field of microbial food industries.
Brugerbedømmelser af Microbiology for Food and Health
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Microbiology for Food and Health findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621