De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Microbiology for Food and Health

- Technological Developments and Advances

Bag om Microbiology for Food and Health

This book, Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances, highlights the innovative microbiological approaches and advances made in the field of microbial food industries.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774635049
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 332
  • Udgivet:
  • 13. december 2021
  • Størrelse:
  • 152x229x0 mm.
  • Vægt:
  • 562 g.
  • 2-4 uger.
  • 18. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Microbiology for Food and Health

This book, Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances, highlights the innovative microbiological approaches and advances made in the field of microbial food industries.

Brugerbedømmelser af Microbiology for Food and Health



Find lignende bøger
Bogen Microbiology for Food and Health findes i følgende kategorier: