Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
indgår i Food Microbiology and Food Safety serien
indgår i Practical Approaches serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 444
- Udgivet:
- 9. december 2014
- Udgave:
- 2014
- Størrelse:
- 166x246x22 mm.
- Vægt:
- 772 g.
- 8-11 hverdage.
- 24. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices findes i følgende kategorier: