Microbiological hazards in spices and dried aromatic herbs
- Sprog:
- Ukendt
- ISBN:
- 9789251357927
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 61
- Udgivet:
- 30. juni 2022
- Størrelse:
- 176x250x0 mm.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Microbiological hazards in spices and dried aromatic herbs
This meeting considered global evidence on the burden of illness and on the prevalence and concentration of selected microbial hazards with respect to various spices and dried aromatic herbs. It also developed an approach to rank the health risks related to the commodity-pathogen combinations.
Brugerbedømmelser af Microbiological hazards in spices and dried aromatic herbs
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Microbiological hazards in spices and dried aromatic herbs findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621