Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 101
- Udgivet:
- 10. juli 2015
- Udgave:
- 2015
- Størrelse:
- 155x235x6 mm.
- Vægt:
- 1766 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry
This Brief concerns the chemical risk in food products from the viewpoint of microbiology. The chemical risks described in this book are related to food additives, contaminants by food packaging materials, chemicals from cleaning systems and microbial toxins.
Brugerbedømmelser af Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Microbial Toxins and Related Contamination in the Food Industry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621