Microbial Control and Food Preservation
- Theory and Practice
indgår i Food Microbiology and Food Safety serien
indgår i Research and Development serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 430
- Udgivet:
- 4. juni 2019
- Udgave:
- 12017
- Størrelse:
- 234x156x29 mm.
- Vægt:
- 744 g.
- 1-2 uger.
- 23. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Microbial Control and Food Preservation
This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.
Brugerbedømmelser af Microbial Control and Food Preservation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621