Microbial Biotechnology in Food Processing and Health
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 362
- Udgivet:
- 27. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x22x234 mm.
- Vægt:
- 721 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Microbial Biotechnology in Food Processing and Health
Discusses the use of microbial biotechnology in food processing for nutritional health benefits in foods, focusing on probiotics and prebiotic-based foods. It provides a state-of-the art perspective on probiotics and their metabolites, and assesses the specific potential health benefits of probiotics in foods.
Brugerbedømmelser af Microbial Biotechnology in Food Processing and Health
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Microbial Biotechnology in Food Processing and Health findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Hobby og fritid > Sport
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Miljøvidenskab, miljøteknik og miljøteknologi
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621