De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Meyers Surdejsskole

Bag om Meyers Surdejsskole

At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber. Bogen kredser om drømmenes surdejsbrød - et brød med en mørkt karamelliseret skorpe, et tyndt ?øre?, en åben og let sej krumme med store og ujævne lufthuller, en skøn aroma af korn og en let syrlighed, der bryder kornets sødme. Hovedmissionen er at gøre den slags brød tilgængelig for enhver.  I bogen introducerer Claus Meyer og folkene bag bagekurserne i Meyers Madhus spændende korn- og meltyper, som først for nylig har fået plads på danske, økologisk dyrkede marker, og der øses af al den bageviden, som hele holdet har opsamlet siden den første baegbog fra Meyers udkom i 2009. Surdejen bliver ikke kun brugt til at bage brød med, men også baguettes, boller, croissanter, brioche, japansk milk bread, bagels og mange andre former for bagværk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711988312
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 296
  • Udgivet:
  • 28. oktober 2022
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 209x281x35 mm.
  • Vægt:
  • 1176 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 25. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Meyers Surdejsskole

At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber.
Bogen kredser om drømmenes surdejsbrød - et brød med en mørkt karamelliseret skorpe, et tyndt ?øre?, en åben og let sej krumme med store og ujævne lufthuller, en skøn aroma af korn og en let syrlighed, der bryder kornets sødme. Hovedmissionen er at gøre den slags brød tilgængelig for enhver. 
I bogen introducerer Claus Meyer og folkene bag bagekurserne i Meyers Madhus spændende korn- og meltyper, som først for nylig har fået plads på danske, økologisk dyrkede marker, og der øses af al den bageviden, som hele holdet har opsamlet siden den første baegbog fra Meyers udkom i 2009.
Surdejen bliver ikke kun brugt til at bage brød med, men også baguettes, boller, croissanter, brioche, japansk milk bread, bagels og mange andre former for bagværk.

Brugerbedømmelser af Meyers Surdejsskole