De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mexicansk mad

Bag om Mexicansk mad

Følg med på en opdagelsesrejse gennem et af verdens mest spændende gadekøkkener. Spis f.eks. cevichetacos ved en lille bod i et af Mexico Citys kaotiske mercados. Prøv den sagnomspundne ret barbacoa – en ged nedgravet i jorden med glødende kul – i et skur uden for byen Zaachila. Eller tag en slurk mezcal ved vulkanens fod i Oaxaca. Med bogen i hånden lærer du hemmelighederne og teknikkerne, så du kan genskabe retterne derhjemme – og de bedste opskrifter på antojitos (småretter), dulces (søde sager) og bebidas (drikkevarer). Og selvfølgelig også at lave tacos. Masser af tacos. Mexicanere er helt vilde med tacos, og når du har bladret i bogen her, så bliver du det helt sikkert også. JONAS CRAMBY er journalist, restaurantanmelder og madskribent. Mexicansk mad er hans fjerde kogebog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740686494
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 162
  • Udgivet:
  • 28. oktober 2022
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 198x247x19 mm.
  • Vægt:
  • 679 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 28. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mexicansk mad

Følg med på en opdagelsesrejse gennem et af verdens mest spændende gadekøkkener. Spis f.eks. cevichetacos ved en lille bod i et af Mexico Citys kaotiske mercados. Prøv den sagnomspundne ret barbacoa – en ged nedgravet i jorden med glødende kul – i et skur uden for byen Zaachila. Eller tag en slurk mezcal ved vulkanens fod i Oaxaca.
Med bogen i hånden lærer du hemmelighederne og teknikkerne, så du kan genskabe retterne derhjemme – og de bedste opskrifter på antojitos (småretter), dulces (søde sager) og bebidas (drikkevarer). Og selvfølgelig også at lave tacos. Masser af tacos. Mexicanere er helt vilde med tacos, og når du har bladret i bogen her, så bliver du det helt sikkert også.
JONAS CRAMBY er journalist, restaurantanmelder og madskribent. Mexicansk mad er hans fjerde kogebog.

Brugerbedømmelser af Mexicansk mad



Find lignende bøger