Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 344
- Udgivet:
- 6. februar 2024
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines
New case studies documenting ten thousand years of cuisines across the cultures of Oaxaca, Mexico, from the earliest gathered plants, such as guajes, to the contemporary production of tejate and its health implications.
Brugerbedømmelser af Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mesquite Pods to Mezcal: 10,000 Years of Oaxacan Cuisines findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Historie og samfund
- Mad og drikke > Kogebøger
- Hobby og fritid
- Sprog og lingvistik
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Sociale grupper > Etniske studier
- Historie og arkæologi > Arkæologi
- Idræt og udendørsaktiviteter
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Nationale og regionale køkkener
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621