Menus and Recipes for International & Occasional Cuisines
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 180
- Udgivet:
- 30. december 2022
- Størrelse:
- 221x16x286 mm.
- Vægt:
- 948 g.
- 2-3 uger.
- 12. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Menus and Recipes for International & Occasional Cuisines
The book contains easy International menus and recipes and occasional cuisines prepared by Chef Charles. Everything from appetizers to desserts for a 6 course dinner for numerous occasions.
Brugerbedømmelser af Menus and Recipes for International & Occasional Cuisines
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Menus and Recipes for International & Occasional Cuisines findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621