Menu Planning
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 297
- Udgivet:
- 29. maj 2018
- Størrelse:
- 276x203x18 mm.
- Vægt:
- 912 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Menu Planning
There has been an immense rise in the hotel and restaurant industry which has added to the significance of menu planning. There are separate menus for beverages and food. The food menus can be further divided into à-la-carte menus and buffet menus. The art of menu planning requires a good understanding of the cuisine being offered, the required ingredients and cost calculation. This book provides comprehensive insights into the field of menu planning. It is an appropriate guide for those seeking detailed information in this area.
Brugerbedømmelser af Menu Planning
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Menu Planning findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621