Membrane Processing for Dairy Ingredient Separation
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 296
- Udgivet:
- 10. juli 2015
- Størrelse:
- 237x161x19 mm.
- Vægt:
- 504 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Membrane Processing for Dairy Ingredient Separation
Membrane processing is a filtration technique in which particles are separated from liquids by being forced through a porous material, or membrane. Applied to dairy products, the separation techniques allow valuable compounds, found in milk, to be isolated for use as ingredients in food processing.
Brugerbedømmelser af Membrane Processing for Dairy Ingredient Separation
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Membrane Processing for Dairy Ingredient Separation findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621