De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mejeriproduktion

Bag om Mejeriproduktion

Bogen giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsopdeling samt mange illustrationer gør bogen letlæselig og overskuelig. Indhold Mælkens sammensætning Mælkens varmebehandling Rengøring Hygiejne Smørproduktion Osteproduktion Produktion af konsummælksprodukter Iskrem Mælkekonserves Stikord   Forord Bogen Mejeriproduktion er skrevet til undervisning i faget af samme navn, direkte til brug i uddannelsen som mejerist og mejerioperatør, Den bruges i stor udstrækning på uddannelsens grundforløb samt delvis i hovedforløb 1 og hovedforløb 2. Vil man vide mere om mejeribrug på et grundlæggende niveau, kan bogen også have interesse. I forhold til sidste udgave er der kun sket forholdsvis få ændringer i teksten, da der er tale om meget grundlæggende lærebogsstof, men ændringer i lovgivningen, f.eks. i forbindelse med hygiejne og mærkning af ost, er medtaget. Til gengæld er der sket en større revision på billeddelen, hvor mange af de gamle illustrationer er erstattet af nye i en mere overskuelig kvalitet, ligesom enkelte ukurante billeder/tegninger er udeladt. Dalum, sommeren 2003 Paul Stein Jensen Dalum Tekniske Skole

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778814111
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 107
  • Udgivet:
  • 1. juli 2003
  • Udgave:
  • 3
  • Størrelse:
  • 175x246x8 mm.
  • Vægt:
  • 229 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 28. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mejeriproduktion

Bogen giver en bred basisviden om grundelementerne i moderne mejeriproduktion. Mælkens sammensætning og behandling, smør- og osteproduktion, konsummælksprodukter, iskrem og konserves samt rengøring og hygiejne er blandt bogens emner. En velvalgt afsnitsopdeling samt mange illustrationer gør bogen letlæselig og overskuelig.
Indhold Mælkens sammensætning
Mælkens varmebehandling
Rengøring
Hygiejne
Smørproduktion
Osteproduktion
Produktion af konsummælksprodukter
Iskrem
Mælkekonserves
Stikord
 
Forord Bogen Mejeriproduktion er skrevet til undervisning i faget af samme navn, direkte til brug i uddannelsen som mejerist og mejerioperatør, Den bruges i stor udstrækning på uddannelsens grundforløb samt delvis i hovedforløb 1 og hovedforløb 2. Vil man vide mere om mejeribrug på et grundlæggende niveau, kan bogen også have interesse.
I forhold til sidste udgave er der kun sket forholdsvis få ændringer i teksten, da der er tale om meget grundlæggende lærebogsstof, men ændringer i lovgivningen, f.eks. i forbindelse med hygiejne og mærkning af ost, er medtaget. Til gengæld er der sket en større revision på billeddelen, hvor mange af de gamle illustrationer er erstattet af nye i en mere overskuelig kvalitet, ligesom enkelte ukurante billeder/tegninger er udeladt.
Dalum, sommeren 2003
Paul Stein Jensen
Dalum Tekniske Skole

Brugerbedømmelser af Mejeriproduktion



Find lignende bøger
Bogen Mejeriproduktion findes i følgende kategorier: