De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mediationsprocessen i praksis

Bag om Mediationsprocessen i praksis

Hvorfor må juristen, terapeuten og sagsbehandleren gøre op med deres fagtraditioner, når de medierer? Hvorfor har det centrale i mediation det med at forsvinde, når mediation praktiseres af jurister? Hvorfor er der forskellige stilarter i mediation, og hvorfor fører de enkelte stilarter til så forskellige resultater? Hvorfor er børn bedre til at mediere end voksne? Kan mediatorer certificeres? Hovedmissionen med denne bog er at få mediatorer til at lære sig de forskellige stilarter i mediation og tilbyde parterne den form, der passer bedst til dem. I bogen gennemgås faserne i den oprindelige mediationsmodel (oplysning, problemafgrænsning, problemløsning, forhandling og aftale) og kommunikationsredskaberne beskrives udførligt. Endvidere redegøres der for seks forskellige mediationsformer, der fører til forskellige resultater. Bogen gennemgår hvorledes mediation anvendes i konfliktråd, retsmægling af civile retssager, forældremyndighed og samvær, mediation i skolen, familierådslagning ved ungdomskriminalitet og tvangsfjernelse samt ved design af konfliktløsningsmetoder inden for en virksomhed. Mediationsprocessen i praksis henvender sig til jurister, HR-folk, sagsbehandlere, psykologer og andre, der ønsker en grundig og systematisk indføring i mediation, herunder dens former, udbredelse og potentiale. Bogen er desuden velegnet som grundbog i akademiuddannelsesfagets mediation.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788776734404
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 15. august 2012
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mediationsprocessen i praksis

Hvorfor må juristen, terapeuten og sagsbehandleren gøre op med deres fagtraditioner, når de medierer?
Hvorfor har det centrale i mediation det med at forsvinde, når mediation praktiseres af jurister?
Hvorfor er der forskellige stilarter i mediation, og hvorfor fører de enkelte stilarter til så forskellige resultater?
Hvorfor er børn bedre til at mediere end voksne?
Kan mediatorer certificeres?
Hovedmissionen med denne bog er at få mediatorer til at lære sig de forskellige stilarter i mediation og tilbyde parterne den form, der passer bedst til dem. I bogen gennemgås faserne i den oprindelige mediationsmodel (oplysning, problemafgrænsning, problemløsning, forhandling og aftale) og kommunikationsredskaberne beskrives udførligt. Endvidere redegøres der for seks forskellige mediationsformer, der fører til forskellige resultater.
Bogen gennemgår hvorledes mediation anvendes i konfliktråd, retsmægling af civile retssager, forældremyndighed og samvær, mediation i skolen, familierådslagning ved ungdomskriminalitet og tvangsfjernelse samt ved design af konfliktløsningsmetoder inden for en virksomhed.
Mediationsprocessen i praksis henvender sig til jurister, HR-folk, sagsbehandlere, psykologer og andre, der ønsker en grundig og systematisk indføring i mediation, herunder dens former, udbredelse og potentiale. Bogen er desuden velegnet som grundbog i akademiuddannelsesfagets mediation.

Brugerbedømmelser af Mediationsprocessen i praksis



Find lignende bøger
Bogen Mediationsprocessen i praksis findes i følgende kategorier: