De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Med restaurantanmelderen til bords

Bag om Med restaurantanmelderen til bords

Leder restaurantanmelderen altid efter hår i suppen, og hvad nu, hvis kokken bare havde en dårlig dag? Kan man som anmelder overhovedet lukke en restaurant, og skal man? Gastros chefredaktør Jesper Uhrup Jensen inviterede Politikens madanmelder Lærke Kløvedal på restaurant Marchal for at få svar på nogle af de spørgsmål, restaurantanmeldere altid bliver stillet. Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: Lærke Kløvedal Produceret af Talk Town, Story House Egmont Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal. Vært: Jesper Uhrup Medvirkende: Skiftende Produceret af Talk Town, Story House Egmont Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992. Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788727044293
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 27. marts 2023
  • Oplæser:
  • Jesper Uhrup
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Med restaurantanmelderen til bords

Leder restaurantanmelderen altid efter hår i suppen, og hvad nu, hvis kokken bare havde en dårlig dag? Kan man som anmelder overhovedet lukke en restaurant, og skal man? Gastros chefredaktør Jesper Uhrup Jensen inviterede Politikens madanmelder Lærke Kløvedal på restaurant Marchal for at få svar på nogle af de spørgsmål, restaurantanmeldere altid bliver stillet.

Vært: Jesper Uhrup
Medvirkende: Lærke Kløvedal
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Lyt med, når Gastros chefredaktør, Jesper Uhrup, besøger og taler med kokke, anmeldere og kendere om god mad. Mød bl.a. manden bag Danmarks mest hypede restaurant, Rasmus Munk, eller sid til bords med Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.
Vært: Jesper Uhrup
Medvirkende: Skiftende
Produceret af Talk Town, Story House Egmont
Jesper Uhrup Jensen (f. 1965) er en dansk journalist og forfatter. Han er uddannet fra Forfatterskolen 1992.
Jesper Uhrup Jensen har siden 1995 skrevet om bøger, vin og restauranter på månedsbladet Euroman. Han er chefredaktør for madbladet Gastro.

Brugerbedømmelser af Med restaurantanmelderen til bords



Find lignende bøger
Bogen Med restaurantanmelderen til bords findes i følgende kategorier: