Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 21. januar 2016
- Størrelse:
- 156x234x14 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century
This collection of essays explores some of the complex relations between meat and health in the twentieth century. It highlights a complicated array of contradictory attitudes towards meat and human health. They show how meat came to be regarded as a central part of a modern healthy diet and trace critiques of meat-eating and the meat industry.
Brugerbedømmelser af Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621