Meat, Commerce and the City
- The London Food Market, 1800-1855
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 260
- Udgivet:
- 1. april 2012
- Størrelse:
- 165x241x26 mm.
- Vægt:
- 562 g.
- 2-3 uger.
- 4. februar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Meat, Commerce and the City
This study examines the struggle between Smithfield market's supporters and detractors and argues that this demonstrates a major shift in the way the urban landscape came to be used.
Brugerbedømmelser af Meat, Commerce and the City
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Meat, Commerce and the City findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621