Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 442
- Udgivet:
- 3. marts 2020
- Størrelse:
- 260x184x29 mm.
- Vægt:
- 1076 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering
Written by experts from all over the world, the book comprises the latest applications of mathematical and models in food engineering and fermentation. It provides the fundamentals on statistical methods to solve standard problems associated with food engineering and fermentation technology.
Brugerbedømmelser af Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621