Math for the Professional Kitchen
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 320
- Udgivet:
- 20. september 2011
- Størrelse:
- 216x274x18 mm.
- Vægt:
- 642 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Math for the Professional Kitchen
A good chef needs a firm grasp of basic math skills in order to cook well and achieve financial success. Ideal for students and working professionals, this book explains all the essential mathematical skills needed to run a successful, profitable food-industry operation.
Brugerbedømmelser af Math for the Professional Kitchen
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Math for the Professional Kitchen findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621