Mastering the Art of Japanese Home Cooking
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 15. december 2016
- Størrelse:
- 263x215x27 mm.
- Vægt:
- 1226 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mastering the Art of Japanese Home Cooking
From revelatory renditions of classics like miso soup, nabeyaki udon, and chicken teriyaki to little known but unbelievably delicious dishes like fish simmered with sake and soy sauce, Mastering the Art of Japanese Home Cooking brings home cooks closer to the authentic experience of Japanese cuisine than ever before.
Brugerbedømmelser af Mastering the Art of Japanese Home Cooking
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of Japanese Home Cooking findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621