Mastering Stocks and Broths
- A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 464
- Udgivet:
- 14. juli 2017
- Størrelse:
- 187x230x34 mm.
- Vægt:
- 890 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mastering Stocks and Broths
A comprehensive guide to culinary stocks and broths for passionate home cooks and chefs.
Brugerbedømmelser af Mastering Stocks and Broths
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mastering Stocks and Broths findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621