De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Bag om Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food will be a valuable resource for food scientists, food analysts and others working in food research, nutrition and safety.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854045716
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 312
  • Udgivet:
  • 15. marts 2000
  • Størrelse:
  • 156x234x28 mm.
  • Vægt:
  • 1356 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food will be a valuable resource for food scientists, food analysts and others working in food research, nutrition and safety.

Brugerbedømmelser af Mass Spectrometry of Natural Substances in Food



Find lignende bøger
Bogen Mass Spectrometry of Natural Substances in Food findes i følgende kategorier: