Mass Spectrometry of Natural Substances in Food
indgår i RSC Food Analysis Monographs serien
indgår i ISSN serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 312
- Udgivet:
- 15. marts 2000
- Størrelse:
- 156x234x28 mm.
- Vægt:
- 1356 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mass Spectrometry of Natural Substances in Food
Mass Spectrometry of Natural Substances in Food will be a valuable resource for food scientists, food analysts and others working in food research, nutrition and safety.
Brugerbedømmelser af Mass Spectrometry of Natural Substances in Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mass Spectrometry of Natural Substances in Food findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621