Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 368
- Udgivet:
- 26. januar 2010
- Størrelse:
- 163x241x21 mm.
- Vægt:
- 626 g.
- 2-3 uger.
- 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry
Mass spectrometry (MS) is a crucial method in ensuring the production, quality, and safety of grape, wine, and grape-derivative products. This book concisely presents the applications of mass spectrometry in the analysis of wine, from traditional to more recent developments.
Brugerbedømmelser af Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mass Spectrometry in Grape and Wine Chemistry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621