Mass Spectrometry in Food Analysis
indgår i Food Analysis & Properties serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 442
- Udgivet:
- 22. marts 2022
- Størrelse:
- 178x254x0 mm.
- Vægt:
- 1052 g.
- 8-11 hverdage.
- 20. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mass Spectrometry in Food Analysis
This book contains an introductory section that explains the basics of MS and the difference between targeted and un-targeted strategies for beginners. Further, it points out new analytical challenges, such as monitoring contaminants of emerging concern (CECs), and presents innovative techniques, e.g., ambient ionization MS and data mining.
Brugerbedømmelser af Mass Spectrometry in Food Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mass Spectrometry in Food Analysis findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621