Mass Spectrometry Imaging in Food Analysis
indgår i Food Analysis & Properties serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 198
- Udgivet:
- 18. maj 2020
- Størrelse:
- 178x254x0 mm.
- Vægt:
- 689 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mass Spectrometry Imaging in Food Analysis
Analyzing the spatial distribution of food compounds using conventional technology is difficult. This book shows why the novel use of matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectrometry imaging (MALDI-MSI) will be ideal. MALDI-MS technology can detect compounds in a tissue section without extraction, purification, separation, or labeling.
Brugerbedømmelser af Mass Spectrometry Imaging in Food Analysis
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mass Spectrometry Imaging in Food Analysis findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621