Mass Spectrometry and Nutrition Research
indgår i RSC Food Analysis Monographs serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 339
- Udgivet:
- 1. juli 2010
- Størrelse:
- 163x241x26 mm.
- Vægt:
- 642 g.
- 2-3 uger.
- 16. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mass Spectrometry and Nutrition Research
This book for students, teachers and researchers focuses on the contribution of mass spectrometry to the advancement of nutrition research.
Brugerbedømmelser af Mass Spectrometry and Nutrition Research
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mass Spectrometry and Nutrition Research findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621