De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mapping the Tasteland

- Explorations in Food and Wine in Argentinean and European Culture

Bag om Mapping the Tasteland

This book explores European and Argentinean writers' complex relationships with food and wine. It includes examinations of Roland Barthes, Walter Benjamin, Honore de Balzac, Charles Baudelaire, Italo Svevo, Marcel Schwob, James Joyce, Robert Louis Stevenson, Domingo F. Sarmiento, Lucio V. Mansilla, Roberto J. Payro and Ezequiel Martinez Estrada.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783039113453
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 226
  • Udgivet:
  • 12. december 2013
  • Udgave:
  • Størrelse:
  • 150x227x16 mm.
  • Vægt:
  • 382 g.
  • 2-4 uger.
  • 30. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Mapping the Tasteland

This book explores European and Argentinean writers' complex relationships with food and wine. It includes examinations of Roland Barthes, Walter Benjamin, Honore de Balzac, Charles Baudelaire, Italo Svevo, Marcel Schwob, James Joyce, Robert Louis Stevenson, Domingo F. Sarmiento, Lucio V. Mansilla, Roberto J. Payro and Ezequiel Martinez Estrada.

Brugerbedømmelser af Mapping the Tasteland



Find lignende bøger
Bogen Mapping the Tasteland findes i følgende kategorier: