Mapping the Tasteland
- Explorations in Food and Wine in Argentinean and European Culture
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 226
- Udgivet:
- 12. december 2013
- Udgave:
- Størrelse:
- 150x227x16 mm.
- Vægt:
- 382 g.
- 2-4 uger.
- 19. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Mapping the Tasteland
This book explores European and Argentinean writers' complex relationships with food and wine. It includes examinations of Roland Barthes, Walter Benjamin, Honore de Balzac, Charles Baudelaire, Italo Svevo, Marcel Schwob, James Joyce, Robert Louis Stevenson, Domingo F. Sarmiento, Lucio V. Mansilla, Roberto J. Payro and Ezequiel Martinez Estrada.
Brugerbedømmelser af Mapping the Tasteland
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Mapping the Tasteland findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621