Managing Food And Nutrition Services For The Culinary, Hospitality, And Nutrition Professions
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 533
- Udgivet:
- 30. august 2007
- Størrelse:
- 235x159x33 mm.
- Vægt:
- 879 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Brugerbedømmelser af Managing Food And Nutrition Services For The Culinary, Hospitality, And Nutrition Professions
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Managing Food And Nutrition Services For The Culinary, Hospitality, And Nutrition Professions findes i følgende kategorier: