- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 300
- Udgivet:
- 30. december 2014
- Størrelse:
- 155x226x20 mm.
- Vægt:
- 538 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Malt
Brewers often call malt the soul of beer. Fourth in the Brewing Elements series, Malt: A Practical Guide from Field to Brewhouse delves into the intricacies of this key ingredient used in virtually all beers. This book provides a comprehensive overview of malt, with primary focus on barley, from the field through the mashing process.
Brugerbedømmelser af Malt
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Malt findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621