Making Slow Food Fast in California Cuisine
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 225
- Udgivet:
- 10. marts 2017
- Udgave:
- 12017
- Størrelse:
- 210x148x14 mm.
- Vægt:
- 4199 g.
- 8-11 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Making Slow Food Fast in California Cuisine
This book follows the development of industrial agriculture in California and its influence on both regional and national eating habits. To this end, California agribusiness played a major role in national food policies and subsequently produced a bifurcated California Cuisine that sustained both Slow and Fast Food proponents.
Brugerbedømmelser af Making Slow Food Fast in California Cuisine
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Making Slow Food Fast in California Cuisine findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621