Making Sense of Taste
- Food and Philosophy
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 19. september 2002
- Størrelse:
- 156x234x16 mm.
- Vægt:
- 374 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Making Sense of Taste
Korsmeyer explains how taste came to occupy so low a place in the hierarchy of senses and why it is deserving of greater philosophical respect and attention.
Brugerbedømmelser af Making Sense of Taste
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Making Sense of Taste findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621