Making Sense of Food & Wine
- Concepts for Combinations
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 11. oktober 2015
- Størrelse:
- 196x258x23 mm.
- Vægt:
- 990 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Making Sense of Food & Wine
Globalisation has presented us with diverse culinary products and influences and finding our bearings in this maze of choice can be complex and intimidating. Here is a book that covers an extraordinarily broad range of options, from what to drink with a slice of bread with ham or cheese, or curry, to a multi-course gourmet meal.
Brugerbedømmelser af Making Sense of Food & Wine
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Making Sense of Food & Wine findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621