Making Seafood Sustainable
- American Experiences in Global Perspective
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 27. februar 2012
- Størrelse:
- 235x160x29 mm.
- Vægt:
- 604 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Making Seafood Sustainable
Making Seafood Sustainable shows how and why sustainable fishing and seafood management can work by looking at past success stories in dealing with the global overfishing crisis, especially in American waters.
Brugerbedømmelser af Making Seafood Sustainable
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Making Seafood Sustainable findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621