Making Levantine Cuisine – Modern Foodways of the Eastern Mediterranean
- Modern Foodways of the Eastern Mediterranean
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 4. januar 2022
- Størrelse:
- 235x163x27 mm.
- Vægt:
- 520 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Making Levantine Cuisine – Modern Foodways of the Eastern Mediterranean
From family staples to national dishes, Making Levantine Cuisine addresses the transnational histories and cultural nuances of the ingredients, recipes, and foodways that place the Levant onto an ever-shifting global culinary map.
Brugerbedømmelser af Making Levantine Cuisine – Modern Foodways of the Eastern Mediterranean
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Making Levantine Cuisine – Modern Foodways of the Eastern Mediterranean findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621