Making Foods Safe and Free From Pathogens
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 262
- Udgivet:
- 8. juli 2023
- Størrelse:
- 152x18x229 mm.
- Vægt:
- 354 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Making Foods Safe and Free From Pathogens
This book envisages the basic information pertaining to the insect's anatomy, physiology and morphology.
Brugerbedømmelser af Making Foods Safe and Free From Pathogens
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Making Foods Safe and Free From Pathogens findes i følgende kategorier:
- Business og læring
- Hobby og fritid > Sport
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Biokemi
- Matematik og naturvidenskab > Biologi og biovidenskab > Molekylærbiologi
- Idræt og udendørsaktiviteter > Idræt: generelt
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Industriel kemi og produktionsteknologi > Industriel kemi og kemiteknik > Levnedsmiddelteknologi > Fødevaresikkerhed og drikkevaresikkerhed
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621