Maillard Reaction
indgår i RSC Food Analysis Monographs serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 134
- Udgivet:
- 18. marts 2002
- Størrelse:
- 156x234x13 mm.
- Vægt:
- 820 g.
- 8-11 hverdage.
- 12. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Maillard Reaction
This unique book provides a 'one-stop' text from which methods of analysis of Maillard products may be obtained.
Brugerbedømmelser af Maillard Reaction
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Maillard Reaction findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621