De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Maillard Reaction in Foods

- Mitigation Strategies and Positive Properties

Bag om Maillard Reaction in Foods

This book provides an overview of mitigation strategies and positive health effects of Maillard Reaction products in the contexts of food processing and storage.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030225551
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 52
  • Udgivet:
  • 12. juni 2019
  • Udgave:
  • 12019
  • Vægt:
  • 114 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Maillard Reaction in Foods

This book provides an overview of mitigation strategies and positive health effects of Maillard Reaction products in the contexts of food processing and storage.

Brugerbedømmelser af Maillard Reaction in Foods



Find lignende bøger
Bogen Maillard Reaction in Foods findes i følgende kategorier: