Maillard Reaction in Foods
- Mitigation Strategies and Positive Properties
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 52
- Udgivet:
- 12. juni 2019
- Udgave:
- 12019
- Vægt:
- 114 g.
- 8-11 hverdage.
- 13. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Maillard Reaction in Foods
This book provides an overview of mitigation strategies and positive health effects of Maillard Reaction products in the contexts of food processing and storage.
Brugerbedømmelser af Maillard Reaction in Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Maillard Reaction in Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621