De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Maillard Reaction in Food Chemistry

- Current Technology and Applications

Bag om Maillard Reaction in Food Chemistry

This book is devoted to the characterization of Maillard reaction products using mass spectrometry (MS)-based technologies. The Maillard reaction is a well-known non-enzymatic reaction between reducing sugars and proteins, and one of the most important reactions in food sciences.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030047764
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 84
  • Udgivet:
  • 6. december 2018
  • Udgave:
  • 12018
  • Vægt:
  • 180 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Maillard Reaction in Food Chemistry

This book is devoted to the characterization of Maillard reaction products using mass spectrometry (MS)-based technologies. The Maillard reaction is a well-known non-enzymatic reaction between reducing sugars and proteins, and one of the most important reactions in food sciences.

Brugerbedømmelser af Maillard Reaction in Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Maillard Reaction in Food Chemistry findes i følgende kategorier: