Maillard Reaction in Food Chemistry
- Current Technology and Applications
indgår i SpringerBriefs in Molecular Science serien
indgår i Chemistry of Foods serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 84
- Udgivet:
- 6. december 2018
- Udgave:
- 12018
- Vægt:
- 180 g.
- 8-11 hverdage.
- 16. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Maillard Reaction in Food Chemistry
This book is devoted to the characterization of Maillard reaction products using mass spectrometry (MS)-based technologies. The Maillard reaction is a well-known non-enzymatic reaction between reducing sugars and proteins, and one of the most important reactions in food sciences.
Brugerbedømmelser af Maillard Reaction in Food Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Maillard Reaction in Food Chemistry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621