De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Magnetic Resonance in Food Science

- Latest Developments

Bag om Magnetic Resonance in Food Science

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048861
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 282
  • Udgivet:
  • 26. marts 2003
  • Størrelse:
  • 156x234x17 mm.
  • Vægt:
  • 1271 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 28. november 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Magnetic Resonance in Food Science

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Brugerbedømmelser af Magnetic Resonance in Food Science



Find lignende bøger
Bogen Magnetic Resonance in Food Science findes i følgende kategorier: