De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Magnetic Resonance in Food Science

- From Molecules to Man

Bag om Magnetic Resonance in Food Science

Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contributions from the world's leading scientists.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854043408
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 238
  • Udgivet:
  • 8. maj 2007
  • Størrelse:
  • 156x234x0 mm.
  • Vægt:
  • 650 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 27. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Magnetic Resonance in Food Science

Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contributions from the world's leading scientists.

Brugerbedømmelser af Magnetic Resonance in Food Science



Find lignende bøger
Bogen Magnetic Resonance in Food Science findes i følgende kategorier: