- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 238
- Udgivet:
- 8. maj 2007
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 650 g.
- 8-11 hverdage.
- 27. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Magnetic Resonance in Food Science
Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contributions from the world's leading scientists.
Brugerbedømmelser af Magnetic Resonance in Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Magnetic Resonance in Food Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621