- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 235
- Udgivet:
- 11. marts 2013
- Størrelse:
- 156x234x21 mm.
- Vægt:
- 1167 g.
- 8-11 hverdage.
- 27. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Magnetic Resonance in Food Science
Based on the proceedings of the 11th International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science presenting the latest innovations in magnetic resonance and in particular new applications to understanding the functionality of foods, their processing and stability and their impact on health, perception and behaviour.
Brugerbedømmelser af Magnetic Resonance in Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Magnetic Resonance in Food Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621