Magnetic Resonance in Food Science
- Defining Food by Magnetic Resonance
indgår i Special Publications serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 232
- Udgivet:
- 16. april 2015
- Størrelse:
- 164x243x18 mm.
- Vægt:
- 500 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Magnetic Resonance in Food Science
Capturing contributions from a whole range of applications in food and representing the latest technical innovations, this will be a contemporary book on the topic aimed at academics and industrialists who are committed to the utilisation of MR tools to improve our understanding of food.
Brugerbedømmelser af Magnetic Resonance in Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Magnetic Resonance in Food Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621